Reguli de joc

Play Slat

Promotii

Strategii de joc

Parteneri

Regulile jocului de zaruri (craps)

Craps (zaruri) este jocul cel mai galagios dintr-un cazino. Ca si blackjack, are cele mai bune cote de castig pentru jucator, doar ruleta are mai multe optiuni de pariuri ca zarurile (vom folosi pe parcursul acestui articol termenul de craps, pentru ca softul PartyCasino e in limba engleza).

Imaginati-va un joc de poker: fete impietrite, doar cateva cuvinte rostite in timpul jocului, jucatori vicleni. Craps este complet opus, jucatorii isi striga pariurile, isi dezvaluie emotiile.

Si, in timp ce este adevarat ca un jucator inteligent poate, intra in joc cu 100 dolari si cu putin noroc poate pleca cu 10.000 de dolari, este, de asemenea, adevarat ca exista si multi care fac pariuri foarte gresite. Dupa cateva jocuri va puteti da seama care este diferenta intre un pariu bun si unul gresit.

Din pacate craps poate fi destul de intimidant pentru un incepator. Sunt atat de multe optiuni de pariuri si atat de multe reguli speciale si exceptii incat aveti senzatia ca niciodata nu veti reusi sa le invatati. Multi evita masele de craps pentru ca sunt atat de galagioase si confuse. Dar nu va lasati batuti pentru ca ca cat cunoateti mai bine jocul cu atat cresc sansele la castig. Secretul este sa invatati treapta cu treapta.

Bazele. Cand aruncati zarurile sunteti numiti "shooter". Prima aruncare in craps este numit "Come Out roll". Daca aruncati 7 sau 11, castigati si runda s-a terminat inainte sa se fi inceput. Daca aruncati 2, 3 sau 12 acesta este un craps si pierdeti, din nou jocul se termina inainte sa se fi inceput cu adevarat. Oricare alt numar devine un punct. Scopul primei aruncari este sa stabiliti punctul, care poate fi oricare dintre 4, 5, 6, 8, 9 sau 10.

Obiectivul. Scopul este ca cel care arunca zarurile sa castige prin puncte inainta sa arunce 7. Acel 7 este numit "Out 7" pentru a-l diferentia de 7 de pe "Come Out roll". In cazul in care punctul este aruncat, cel care a aruncat zarurile si coechipierii sai castiga si runda se termina. Daca aruncatorului ii iese 7, ei pierd si runda se termina si in caest caz. Daca nu este aruncat nici un punct si nici un 7 Out runda continua si zarurile vor fi aruncate din nou.

Pariul si castigul. Aici jocul de craps devine complicat Exista un numar coplesitor de mare de optiuni de pariere care va ametesc in incercarea de a le descifra. Dar nu uitati ce v-am spus la inceput , este usor sa jucati inteligent. Sa vorbim despre aceste pariuri inteligente.

Pariul de trecere. Este pariul cel mai simplu. Acesta se pune pe linia de trecere inainte de "Come Out roll". Presupunand ca jocul va continua dupa prima aruncare a zarurilor se pariaza pe sansa de a runca punct inainte de a arunca 7Out. In cazul acestui pariu castigul se plateste 1:1.

Pariul de netrecere. Este oponentul pariuli de trecere. Presupunand ca jocul va continua dupa prima aruncare, se pariaza pe faptul ca jucatorul va runca 7 Out inainte sa arunce un punct. Mai sunt multe alte parirui care se pot face dar sansele de catig la acestea sunt mult mai maici decat la cele prezentate mai sus.

Acasa | Ghid Cazino | Bonusuri | Transferul banilor | Ridicarea castigului | Contact
 
Copyright © 2009 www.cazino-online.net