Reguli de joc

Play Slat

Promotii

Strategii de joc

Parteneri

Cum se joaca responsabil

Jocurile de noroc pot fi o activitate care va ofera ample posibilitati de a face bani destul de rapid si usor īn timp ce te bucuri de experienta. Cu toate acestea, daca acest lucru nu se face īntr-un mod responsabil si matur, sunt sanse sa ajungeti sa traiti unul din cele mai rele cosmaruri din viata voastra: nu este doar criza financiara pe care va trebui sa o rezolvati. Dependenta de jocurile de noroc pot fi, de asemenea, o alta problema pe care tu si familia ta ai avea sa te confrunti.

Toate aceste posibile efecte negative ale jocurilor de noroc pot fi evitate prin urma unui joc responsabil.

Amintiti-va ca a pierde este la fel de mult parte a jocului ca si cāstigul ! Amintiti-va ca este bine sa si pierdeti. Cu toate acestea, asigurati-va ca ati stabilit o limita īn ceea ce priveste valoarea sau data cand puteti suporta anumite pierderi. Aceasta limita trebuie sa fie respectata īn toate circumstantele. Avantajul de a stabili o limita este ca tu sa nu depasesti bugetul de care dispui, care se poate depasi foarte usor, tendinta umana de baza este de a īncerca sa-ti recuperezi pierderile suplimentand bugetul destinat jocurilor. Deasemenea, vreau sa va descurajeze sa īmprumutati bani pentru a continua sa jucati. Īn cazul īn care tendinta zilei este de a pierde, convinge-te mai degraba ca ar putea sa ai o zi cu ghinion si ar fi bine sa iei in considerare retragerea, mai degraba decāt sa īncerci sa cāstigi īn mod repetat!

Ia o pauza - aceasta vine īntotdeauna la īndemāna atunci cānd presiunea de joc ajunge la tine. Chiar si īn caz contrar, jocurile de noroc, atunci cānd sunt sub stres pot fi cea mai mare greseala pe care il poti face. Timpul petrecut cu relaxarea te va ajuta sa te relaxezi si sa reflectezi asupra jocului. Astfel de momente sunt, de asemenea, oportunitati pentru tine de a socializa cu ceilalti jucatori de la cazinouri.

Idea de baza este sa te duci la un cazinou pur si simplu pentru distractie si nu pentru a face avere!


Incepe acum - descarca gratuit Softul PartyPoker si Joaca
Poker online !


Joaca BlackJack aici !
Joaca Poker cu 5 carti aici!


Cazino


Download

Acasa | Ghid Cazino | Bonusuri | Transferul banilor | Ridicarea castigului | Contact
 
Copyright © 2009 www.cazino-online.net