Reguli de joc

Play Slat

Promotii

Strategii de joc

Parteneri

Ghid Cazinouri Online

Jocurile de cazino online au multe avantaje in comparatie cu cazinourile traditionale. Dupa aparitia internetului industria cazinourilor online a explodat, au aparut foarte multe siteuri cu oferte foarte atractive pentru a atrage cat mai multi jucatori. S-ar putea sa credeti ca alegerea unui site de cazino este usoara, "aleg siteul unde castig cel mai mult" sau "aleg siteul cel mai bun". Din pacate nu este chiar atat de simplu. Pentru a reduce riscurile la care va puteti supune, fara a fi constienti, va oferim cateva sfaturi de urmat cand alegeti un site de jocuri de noroc.

Verificati softul oferit. Fiecare site de cazino au un anumit software. Cu alte cuvinte trebuie sa descari unanumit proghram si sa-l instalezi pe calculatorul tau pentru a putea juca. Siteurile mai bune au o sectie de "Prezentare" unde isi prezinta jocurile, regurile si metodele de joc. Uitati-va la ele, puteti invata mult daca faceti o mica cercetare.

Cele mai multe siteuri ofera jucatorilor doua posibilitati: (1) descarcarea si instalarea programului care contine toate jocurile promovate pe siteul respectiv sau (2) posibilitatea de a juca direct din browser, accesand un link. Aceasta varianta deobicei presupune instalarea aplicatiilor Flash sau Shockwave. Prima optiune va ofera "un pachet complet" acces la toate jocurile si serviciile oferite, in timp ce optiunea a doua va permite sa jucati fara a finstala vreun program. Alegerea este a Dvs., dar noi va sfatuim sa alegeti prima optiune pentru ca va ofera o experinte de joc mult mai placuta.

Este important cum arata softul, dar sunt unele aspecte si mai importante care trebuie verificate: ce fel de servicii ofera, cum se fac platile, in cat timp se pot ridica castigurile care este reputatia siteului?... Va spunem despre fiecare cate ceva.

Primirea castigurilor. Cele mai multe cazinouri online isi platesc castigatorii in cateva zile, ba chiar instantaneu. Verificati siteul specific pentru a afla care sunt reglementarilor lor cu privire la plata castigurilor pentru ca fiecare site poate avea propriile reguli privind plata, suma maxima care poate fi retrasa intr-un anumit interval de timp. Verificati informatiile referitoare la suma maxima care poate fi retrasa intr-o luna, actele necesare pentru identificare. Toate acestea va pot afecta procedura prin care urmati sa va primiti banii, si astfel implicit confortul sau disconfortul.

Asistenta Technica. Cele mai multe siteuri ofera numere care pot fi apelate gratis dar cel mai nou cazinouile isi resuna clientii sau pe cei interesati in serviciile sau produsele lor. Va sfatuim sa testati asistenta technica pe care o ofera siteul ales pentru a fi siguri ca in caz de nevoie veti fi ajutat in mod corespunzator. De cele mai multe ori o astfel de persoana este unica legatura intre Dvs. si banii care va apartin, de aceea este bine sa fiti siguri ca la nevoie veti fi ajutat.

Licenta si legalitatea jocului. La inceput, spre deosebire de prezent, cazinourile nu erau verificate, altfel spus un cazino era cinstit daca vroia sa fie cinstit. Acum insa exista organe care verifica corectitudinea siteurilor si softurilor de jocuri. Verificati daca siteul si softul folosit are o licenta din partea unui astfel de organ. Cat despre legalitatea jocului , acesta este un aspect care se schimba de la o tara la alta. Sunt unele tari unde este legal sa joci oriunde si oricand doresti, in alte tari jocurile de noroc sunt interzise. Este bine sa va interesati ca in funtie de tara unde locuinte este legal sa jucati sau nu.

Siteurile cu renume. La inceput concurenta in acest domeniu a fost acerba, pentru a castiga cat mai multi jucatori cazinourile erau in stare sa faca orice. Ca rezultat au aparut foarte multe "Cel mai bun cazino" sau "Top Cazino", premii Gold Star atribuite pe merite nejustificate. In timp insa multe din aceste cazinuori au disparut si au ramas cativa cu renume care au si acum cei mai multi jucatori. Este de recomandat sa alegeti un astfel de site care isi mentine numarul mare de jucatori de ani de zile, dovada a faptului ca ofera servicii corecte si de calitate.

Reputatia. Este de indicat sa cititi parerea altor jucatori inainte sa decideti langa un site sau altul. Parerile lor va pot ajuta sa aflati daca este un site corect sau nu.

Acasa | Ghid Cazino | Bonusuri | Transferul banilor | Ridicarea castigului | Contact
 
Copyright © 2009 www.cazino-online.net