Reguli de joc

Play Slat

Promotii

Strategii de joc

Parteneri

Reguli Keno

Daca v-ati īntrebat daca Keno este un joc american ... ei bine, raspunsul este nu. Keno a fost jucat pentru prima data īn China, cu aproximativ 2100 de ani in urma. Keno a fost adus in Statele Unite de catre imigrantii chinezi in secolul al 19-lea si in scurt timp simbolurile chineze au fost īnlocuite cu numere, si in cele de 120 de caractere au fost reduse la 80 de numere.

In zilele noastre, acesta a devenit un joc foarte popular, datorita faptului ca este foarte usor de jucat si se pot castiga mari sume de bani, investind putin. Keno, avand o versiune video se poate juca online pe monede ca si in cazul masinilor de slot.

Ce este Keno? Ei bine, keno este un joc de noroc, similar cu loto sau bingo. Unde se poate juca Keno? Raspunsul este simplu: in amjoritatea cazinourilor moderne sau in cateva saloane de bingo sau cel mai recent in cateva restaurante , taverne sau alte locuri. Acest joc este cu adevart foarte usor de jucat. Tot ceea ce aveti de facut este sa cumparati un bilet de keno si marcati pe el intre 1 si 20 de numere dintre cele 80 existente. Dupa caeea cazinoul va extrage 20 de numere si in funtie de cate numere alese de Dvs. se potrivesc cu neremerel extrase de cazino veti primii banii cuveniti. Cu cat se potrivesc mai multe numere cu atat castigati mai mult. Cand jucati keno trebuie sa selectati cel putin 4 numere dar nu mai mult de 10 . Fiecare numar ales nme snumeste "spot", de exemplu adaca ati ales 10 numere, jucati un joc de 10 spot.

Keno ar putea fi jocul potrivit pentru Dvs, pe langa faptul ca este usor de jucat, Dvs. decideti cate numere vreti sa jucati si la fel alegeti si suma pe care vreti sa o cheltuiti pe acest joc. Puteti paria chiar si 5 centi. Sunt insa cateva cazinouri care accpta doar pariuri de 1 dolar sau mai mult.

Sunt difereite tipuri de bilete. Exista combinatii de tichete, in cazul acestora puteti marca numere in jumattaea de sus cat si un jumatatea de joc al aceluiasi tichet. Mai sunt bilete rege: numere rege sunt numere unice pe care le poate utiliza in combinatie cu alte grupari. Cand jucati un tichet de top sau de fund, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa marcati pe care din cele doua zone doriti sa pariati. Acealsi concept se aplica si in cazul tichetelor stanga sau dreapta. Si desigur, mai sunt tichetele simple, care sunt cel mai usor de jucat, doar marcati numerele pe care credeti ca vor fi extrase.

Dupa cum vedeti este foarte usor sa jucati Keno, nu sunt multe reguli de urmat, iar regurile pe care le are jocul sunt foarte usoare.

Tot ce aveti nevoie pentru a castiga este sa jucati, si poate putin noroc!

Acasa | Ghid Cazino | Bonusuri | Transferul banilor | Ridicarea castigului | Contact
 
Copyright © 2009 www.cazino-online.net