Reguli de joc

Play Slat

Promotii

Strategii de joc

Parteneri

Reguli slots

Slots este jocul cazino cel mai usor de jucat. Totodata este una dintre cele mai captivante si populare jocuri de noroc.

La inceput trebuie sa pariati. Se pot paria una doua sau trei monede. Unele masini va lasa sa pariati cinci sau chiar mai multe monede. In functie de masina de slot valoarea monedelor poate fi 0.25 dolari, 1 sau 5 dolari . Deci daca pariati trei monede de 1 dolar, pariul Dvs. este de 3 dolari. E simplu.

Dupa ce ati pariat apasati butonul care va porni jocul. Este la fel ca si in jocurile de slots reale unde se trage manerul pentru a porni jocul . Acum tot ceea ce aveti de facut este sa asteptati sa vedeti daca castigati.

Pozitia in care se opreste detrmina daca castigati si cat anume. Scopul este ca simbolurile (cirese, numere, pere, etc) sa se alinieze pe o linie . Combinatiile de linii castigatoare sunt afisate in prealabil. Fiecare joc are propiile sale modele de castig. De exemplu trei cirese aliniate se platesc cu 3:1. Unele masini au trei sai cinici modele pe orizontala dar pot fi linii castigatoare si pe diagonala. Verificati regurile cazinoului pentru mai multe detalii, de obicei aceste informatii le puteti gasi in sectiunea "Ajutor".

Unele cazinouri ofera jackpoturi progresive. Acest lucru inseamna ca jackpotul creste odata cu numarul jucatorilor care se joaca la masinile progresive ale cazinoului. Primul jucator care nimereste combinatia castiga jackpotul, de obicei aceasta combinatie este 777. Pentru a avea dreptul la jackpot de obicei trebuie jucate numarul maxim de monede. Dupa ce a fost castigat, jackpotul se diminueaza si va creste din nou.

Va dorim mult noroc si nu uitati sa cititi strategiile de slots.

Acasa | Ghid Cazino | Bonusuri | Transferul banilor | Ridicarea castigului | Contact
 
Copyright © 2009 www.cazino-online.net