Reguli de joc

Play Slat

Promotii

Strategii de joc

Parteneri

Strategii pentru jocul slots

Cotele. Rezultatul fiecarei rotatii este determinat de un program care genereaza rezultate aleatorii. Acest lucru este valabil atat pentru jocul de slots online cat si pentru masinile de slot aflate in cazinouri sau hoteluri. Masinile pot fi usor setate de cazinou sa genereze anumite venituri. De exemplu cota poate fi stabilita la 95%. Acesta inseamna ca la fiecare 100 dolari pariati masina va plati in general 95 de dolari. Cele 5 dolari ramese vor raman in cazinou, reprezentand profitul casei. Ceea ce am prezentat este doar o sume medie . daca sunteti norocosi este posibil sa castigati suta sau chiar mi de dolari cu o singura rotatie.

Afirmatii. Se spune ca slotul este ultimul joc dintr-un cazino. Adevarul este ca facand pariuri gresite la masa de blackjack sau craps va pot diminua sansele de castig mult mai mult ca la orice masina slot. De fapt sansele de castig la slot sunt similare cu cele de la ruleta.

Se mai spune ca odata ce cineva a castigat multi bani la slot nimeni nu va castiga pentru o anumita perioada de timp. De fapt, conform statisticii, sansele sunt la fel pentru fiecare rotatie, indiferent de ce s-a intamplat la rotatia anterioara. Deci, nu exista metode prin care se pot prezice rezultatele urmatoarei rotatii, jackpotul poate fi castigat la doua rotatii consecutive sau dupa 100 de rotatii.

Strategii castigatoare. Cele mai multe masini de slot va vor recompensa daca jucati maximum de monede posibile. De exemplu jackpotul va poate plati 2000 de monede daca ati jucata 2 sau 4000 de monede daca ati jucat 3. Daca nu doriti sa jucati numarul maxim de monede va sfatuim sa va mutati la o alta masina la care valoarea monedelor este mai mica si puteti juca numarul maxim. De exemplu, in loc sa jucati o moneda de 1 dolar la o anumita masina , mai bine jucati numarul maxim de monede la o masina cu 0.25 dolari /moneda. Unele cazinouri va lasa sa va jucati pe centi.

Jucati la cazinourile care va promit cel mai mare procentaj de castig. Aceste cazinouri, pentru a atrage cat mai multi jucatori, sunt dispusi sa va recompenseze cu plati mai bune. Daca jucati slot progresiv , nu uitati ca probabil va trebui sa jucati numarul maxim de monede pentru a avea dreptul de a castiga jackpotul.


Acasa | Ghid Cazino | Bonusuri | Transferul banilor | Ridicarea castigului | Contact
 
Copyright © 2009 www.cazino-online.net