Reguli de joc

Play Slat

Promotii

Strategii de joc

Parteneri

Reguli Video Poker

Video poker (cunoscut in Romania si ca "masinute") este un mixt intre Stud Poker si jocul slot. Este un joc rapid, aproape ce Stud si cu foarte multe optiuni. Puteti alege intre Jacks sau Better, Deuces Wild, All American, Joker Poker sau alte variatii ale jocului. Fiecare joc are propiul sau stil si recompenseaza un anumit tip de joc.

Deasemenea, masinila va lasa sa jucati una , doua, sau mai multe monede, pana la cinci. Daca cunoasteti regurile jocului poker, video poker poate fi un joc distractiv, rapid si unul care va recompenseaza din belsug.

Jucatorii de poker trebuie sa tine in minte ca fiecare joc are propriile sale strategii. All American, de exemplu, plateste mai bine pentru "straights" si "flush". Daca stiti acest lucru strategia de joc aplicata se va schimba. Este o grseala sa credeti ca Video Poker este o versiune mai usoara a pokerului obisnuit. Daca doriti sa va cresteti sansele de castig sa sfatuim sa invatati strategiile fiecarui joc.

Obiectivul. Ca in cazul oricarui joc poker, scopul este sa alcatuiti cea mai buna mana posibila. Posibilitatea de castig pentru fiecare mana este afisata pe masina de video poker, astfel este usor de aflata care este cea mai buna mana. Toate variatiile de video poker evalueaza cartile in acelasi fel, doarc ca unele adauga unul sau mai multe ranguri.

Pariul. Dupa cum era de asteptat de la o versiune de sloturi a Pokerului, parierea este destul de simpla Ón Video Poker. De obicei puteti alege intre jocuri de 0.25, 0.50, 1 sau 5 dolari. Pariurile sunt: 1x, 2x, 3x, 4x, or 5x (pariul maxim), indiferent de jocul jucat. Deci daca jucati un joc de 1 dolar puteti paria 1, 2, 3, 4 sau 5 dolari.

Plata. Pentru fiecare nivel de pariere se afiseaza rata de plata. Fara discutii pariul maxim se plateste cel mai bine. Jucatorii inteligenti aleg nivelul de pariere cel mai confortabil is isi aleg jocul in consecinta. Cu alte cuvinte daca sunteti de caord sa apriati 5 dolari, alegeti o masina cu jocuri de 1 dolar si pariati maximum pentru 5dolari. Daca insa vreti sa pariati 25 de dolari alegeti jocuri de 5 dolari si pariati 5*5dolari. In ambele cazuri aveti cele mai mari sanse la castig. Aceasta strategie se aplica si la slots.

Rata platilor. Un alt factor important este ca rata platilor poate varia de la un joc la altul. Pentru Jacks sau Better se plateste 25:1, pentru "Four Of A Kind", All American plateste 30:1 si pentru Joker Poker doar 20:1. Aceste rate nu reflecta neaparat cotele reale , deci va spunem din nou ca cunoscand jocul puteti juca mai bine si mai inteligent.

Acasa | Ghid Cazino | Bonusuri | Transferul banilor | Ridicarea castigului | Contact
 
Copyright © 2009 www.cazino-online.net